„Másodszüret” az Élelmiszerbankkal
Ismer olyan zöldség-gyümölcs termelőt, akinél van olyan termény,
amit már nem tudnak gazdaságosan betakarítani, de szívesen felajánlanák azt nélkülözőknek, ha valaki segítene a leszedésben?

Ajánlja figyelmébe új projektünket, a Másodszüretet,
melynek segítségével mostantól ezeket a feleslegeket is jótékony célra hasznosítjuk.

 
 
EGYÜNK EGYMÁSÉRT!

Egyszerre jóízű és jótékony a fogás az Élelmiszerbankkal,
avagy amikor a vendég egyszeriben vendéglátóvá válhat.
Az Együnk Egymásért kampányt immáron 6. alkalommal rendezzük meg. Célunk, hogy Élelmiszerbank Jótékonysági menü, sütivásár vagy jótékonysági vacsora segítségével adományokat gyűjtsünk, amivel célba juttatjuk a Magyarországon felhalmozott élelmiszerfeleslegeket oda, ahol arra a legnagyobb szükség van rájuk.
 

Ha belép EGYÜNK EGYMÁSÉRT programunkba
nem csak vendégei, de sok nélkülöző is jól fog lakni! 

 
 
A Hajléktalanokért Közalapítvány által alapított Hajléktalan Emberért Díjat idén, 2017. szeptember 7-én, a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáján vehette át a Magyar Élelmiszerbank Egyesület képviseletében Szabó Szilvia ügyvezető igazgató. A díjat a hosszú évek óta megvalósított élelmiszermentő tevékenységéért, és így a hajléktalan emberek számára eljuttatott  rendszeres élelmiszeradományokért kapta."
 

Harc az élelmiszerpazarlás ellen
 

Közel 5 000 tonna élelmiszert mentettünk meg ebben az évben július végéig élelmiszeripari partnereink segítségével. Köszönjük minden felajánlónak az értékes élelmiszereket.

 

Az Élelmiszerbank küldetése, hogy visszaszorítsa az élelmiszerpazarlást, és csökkentse a nélkülözők számát, egyszerre szolgálva ezzel környezetvédelmi és segélyezési célokat.
 

Tovább olvasom 

 

Köszönjük!

 


Köszönjük mindenkinek, aki nekünk ajánlotta fel adója 1%-át!
Több mint 2 800 000 Ft gyűlt így össze.
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1172 Budapest, Lokátor u. 3.
Tel: +36 1 261 3991
E-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kattintson erre a leiratkozás linkre.