Karácsonyi élelmiszer-adománygyűjtés

Gondoljon a hétvégi bevásárlólista összeállításánál egy rászoruló családra is! November 25-26-27-én, péntek délután 3 órától, szombaton és vasárnap pedig egész nap várjuk a tartós élelmiszer adományokat Karácsonyi Adománygyűjtő akciónkban, melyeket még az ünnepekig eljuttatunk a nélkülözőkhöz.

Önkénteseink várják az élelmiszer adományokat gyűjtőpontjainkon az Auchan, METRO és TESCO áruházakban. A gyűjtés főtámogatója a CIB Bank.

Tovább olvasom ➤

66 000 rászoruló családon segít Együnk Egymásért programunk eredménye

Idén ötödik alkalommal rendeztük meg Együnk Egymásért programunkat. Az akció ismét nagy sikert aratott, több mint 3 700 000 Ft gyűlt össze mellyel a téli időszakban támogatjuk a nélkülözők ellátását. Ebből az összegből 66 000 3-4 kg-os élelmiszercsomagot tudunk összeállítani és eljuttatni a nélkülözőkhöz.

Idei akciónkban 41 étterem és menza vett részt, valamint lelkes résztvevők – többek között számos partnerszervezetünk – 13 vállalati sütivásárt és 17 egyéni akciót valósítottak meg. 
Nagyon sikeres rendezvények születtek, az esemény mindenki számára jó élmény volt!

Jönnek az ünnepek, segítsen, hogy segíthessünk!

Magyarországon 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg keletkezik évente.  Az Élelmiszerbanknál azért dolgozunk, hogy ez az élelmiszer a rászorulókhoz kerülhessen. 

Karácsonyhoz közeledve egyre több kérés érkezik hozzánk! Segítsen Ön is, támogassa munkánkat, hogy még több élelmiszert menthessünk, és juttathassunk el a nélkülözők asztalára! Minden forint számít! Annak köszönhetően, hogy az élelmiszereket ingyenesen vesszük át és adjuk tovább,  1 000 Ft adományból, melyet  működési költségeinkre fordítunk, 20-30 000 Ft értékű élelmiszert juttatunk el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Tovább olvasom ➤

Ön, vagy ismerőse költ média megjelenésekre? Most jó ügyünket támogathatja vele!

 

Ha Ön vagy cége a Zöldunión médiaportfólióján költ média megjelenéseire, plusz költség nélkül támogathatja vele élelmiszermentő munkánkat. Ha ismer olyan céget, akinek érdekes lehet a lehetőség, kérjük, hívja fel rá a döntéshozók figyelmét!

Tovább olvasom ➤
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1172 Budapest, Lokátor u. 3.
Tel: +36 1 261 3991
E-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kattintson erre a leiratkozás linkre.
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*